16 Şubat 2015 Pazartesi

LG'nin Yeni Akıllı Saati Watch Urbane Geliyor!


Daha önce sizlerle paylaştığımız haberimizde, CES 2015'te Audi'nin lansmanında ortaya çıkan LG üretimi yeni akıllı saatin büyüleyici görüntüsüyle hayranlığımızı belirtmiş, ancak LG'den gelen açıklamada bunun Audi'ye özel üretildiğini ve diğer LG kullanıcılarına satılmayacağını öğrenerek hayal kırıklığı yaşamıştık.
Daha sonra bir hayal kırıklığı daha yaşayarak LG'nin WebOS işletim sistemine sahip olduğunu öğrendiğimiz bu akıllı saatin, bir çok kişi tarafından beğenilmesi ancak Audi'ye özel olması ve WebOS kullanması gibi olumsuz yönlerini ortadan kaldıran LG, tasarımını daha da güzelleştirerek ve Android Gear ile sunacağı yeni "lüks" akıllı saati LG Watch Urbane'i MWC 2015'te duyurmayı planlıyor.
lg-Watch-Urbane-1
LG'nin yeni akıllı saati Watch Urbane, 1.3 inç'lik P-OLED 320x320 piksel 245ppi ekrana sahi olacak. 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400'den gücünü alan LG Watch Urbane, 512MB DDR2 RAM'e ve 4GB rahili hafızaya sahip ve IP67 sertifikasıyla su ve toza karşı dayanıklı. Henüz fiyatına yönelik bir bilgi olmasa da, "lüks" olarak adlandırdığı saatin herkesin bütçesine uygun olmayacağı düşünülüyor.
lg-Watch-Urbane-2
Peki neden sadece lüks? Tamam, sadece Audi'ye özel versiyon değil ve Android ile geliyor, ancak neden bu yeni ürünü sadece zenginler alabilecek?
Umarız LG yeni akıllı saatini tüm bütçelere uygun şekilde sunarak, bir çok LG severin "LG" markasına bakışını değiştirmez.