24 Haziran 2015 Çarşamba

Erkek Kol Saatleri

erkek-kol-saatleri

Şık giyinmek etrafınızdaki insanlardan saygı görmenizde büyük yarar sağlıyor. Giyiminiz ile etkilediğiniz insanlara hem fikrinizi daha kolay anlatabiliyor hem de onların sizi ciddiye almasını sağlayabiliyorsunuz. Ancak etkisi bu denli büyük olan bir şeyin bedeli de yüksek olmalı. Bedelden kastımız asla para değil. En pahalı kıyafeti, ayakkabıyı ya da aksesuarı alabilirsiniz ancak bunları doğru bir şekilde kombin edemezseniz sonuç hiç de iyi olamayabilir. Bu durumun tam aksine en ucuz seçimlerle en şık giyimi de yakalayabilirsiniz.
Kadınlar için durum biraz daha karmaşık olsa da erkeklerde kıyafet seçenekleri sınırlı olduğu için seçimlerde başarı şansı yüksek oluyor. Güzel bir takım elbiseyle uyum sağlayacak kol saatini ya da spor tarzı bir giyimde kıyafetinize renk katacak bir başka kol saatini kullandığınızda ortaya şık bir görüntü çıkabiliyor. Peki doğru kol saati tercihi nasıl yapılmalı?
Erkek kol saatleri temelde spor ve klasik olarak iki bölüme ayrılmış olsa da bunlarda kendi aralarında pek çok tercihe bölünmüş durumda. Ancak saatinizi beraberinde kullanacağınız kıyafetinize göre seçecek olursanız seçenekleri bir hayli daraltabiliyorsunuz. O noktadan sonra da olay artık sizin keyfinize kalıyor ve hem en şık hem de size hitap eden kol saatini edinebilirsiniz.