31 Temmuz 2015 Cuma

Özgün Makale Tanımı


Özgün makale daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış ve bir kopyasının olmadığı makale türüdür. İnternet üzerinden özgün makaleler oldukça önemlidir. Özellikle arama motorları için Seo’ya makul makaleler olması şartı aranmaktadır. İnsanlar tarafından daha önce hiçbir yerde okunmamış cümlelerin olması ve tamamıyla yüzde yüz size ilk defa okunan bir makale olması gereklidir. Makale yazımı basit olduğu kadar son derece zorlayıcı yönleri de mevcuttur. İlk ilk önce yazılacak olan makalenin konusu ile ilgili bilgili olmamız gereklidir. Bilgi sahibi olmadan yazılacak makaleler bir işe yaramayacağı ve yazmış olduğunuz konu ile ilgili yanlış bilgiler içereceğinden dolayı, okuyucuları da yanlış bilgilendirmiş olacaksınız. Hiçbir yerden kopya çekmeden ve hiçbir yerden alıntı yapmadan yazmış olduğunuz makaleler vasıtası ile yazmış olduğunuz site Arama motorlarında ilk sayfalarda ya da üst sıralarda çıkması için anahtar kelimeleri yazmanız gereklidir.
Makale yazımı basit olduğu kadar da zorlayıcıdır dedik, bunlardan en bilindiği bir makale yazdıktan sonra sizin makalenin arama motorlarında arandığı zaman belirlenen anahtar kelimelerinin Google gibi arama motorlarında en üst seviyelerde çıkması olacaktır. Bir makale yazmak son derece zorlayıcıdır. Ama birkaç makale yazdıktan sonra artık zorlayıcı bir tarafı olmadığını fark edeceksiniz. Makale yazımı vasıtası ile site kurucuları memnundur zira bu makaleler vasıtası ile sitelerinin tanıtımlarını yapıp arama motorlarında üst sıralarda çıkmalarını sağlar. Hem de makale yazarları bu işten para kazandıkları için memnun olacaklardır. Özgün Makale yazımı sayesinde bir insan ayda 500 ila 1500 lira arasında oturduğu yerden para kazanabilir.
Yazmış olduğunuz makalelerdeki benzerlikler sizin makalenizi Özgün makaleler grubundan çıkarmaz. Bir konu birbirine benzer. Özellikle tarih konusu ile ilgili yazarken rakamların ve olayların gidişatı birbirine benzerlik gösterecektir. Bu yüzden makaleniz özgün olacaktır. Yazmış olduğunuz makalede önemli bir konuda; yazacağınız makaleler birbirine benzer ama bir siteden bir cümleyi alıp o cümledeki kelimelerin yerlerini değiştirmek sizin makalenizi özgün yapmayacaktır. Kelimeler yer değiştiği için makaleniz anlamsız olacaktır. Bu yüzden yazarken dikkat etmeniz gereken en önemli husus yazmış olduğunuz makalelerin tamamıyla sizin cümlelerinizden oluşmasıdır.

Kaynak : Ozgunluk.com