31 Ekim 2015 Cumartesi

Clash of Clans için Oyun Hile Modu - xMoD


Oyunda uzun süredir aktif olanlar çok iyi bilmektedir ki bir yerden sonra ganimet kasmak zorlaşıyor. Çünkü fiyatlar aşırı biçimde artıyor. Aynı zamanda bir klana mensup isek, savaşlarda daha fazla yıldız alabilmemiz için düşman düzenini iyi kavrayabilmeli ve daha fazla yıldız almamız gerekli. Bunun için ise xMoD Games, oyun modu size yanıt verebiliyor.

xMoD Games Lite



Öncelikle xMoD Games'ın RooT izni gerektiğini bilelim. .Bu nedenle RooT izni olmayan uygulamalarda çalışmayacak ve RooT izni isteyerek hata verecektir. Bu nedenle telefon ve ya tabletinizin RooTlu olması gerekmektedir. -Ayrıca bu anlatım -Android- içindir. Telefon nasıl RooTlanır, nasıl RooT atılır yakında bir makale ile anlatacağız.

İlk olarak uygulamayı Google Play'dan indirmeliyiz. Bunun için yandaki QR kodunu telefona okutabilir ya da xMoD Games başlığına tıklayarak bilgisayardan erişebilir ve telefonunuz internete bağlı ise telefonunuza indirtebilirsiniz.
Kullanmaya başlamadan önce modun özelliklerinden bahsedelim, nasıl bir şeydir nedir.

Uygulama içinde yani oyunda ekran görüntüsü ve videosu alabilirsiniz. Bu ne işe yarar bilemiyorum ama yayıncı iseniz işe yarayacağı kesin. Uygulamada minimum ganimet arama özelliği en başta gelmektedir. Mesela en faz altın miktarını 250.000 olarak belirlerseniz en az 250.000 olan kişileri arar. Ortalama 30-40 saniye de böyle bir rakip bulabilmektedir. Aynı şekilde istediğiniz miktarda iksir ve karaiksir bulabilme özelliği de var. Ayrıca maximum köy binası özelliği ile belirlediğiniz köy binası seviyesi üzerindeki köyleri pas geçer. Böylece güçlü rakip gelmez. Oyun her aramada bir miktar altın aldığı için eğer bol ganimetli birini arıyorsanız en az 30-40 bin altınınız olmasına dikkat edin. Günde 15 dakikanızı ayırarak 1. Milyondan fazla ganimet kazanabilmeniz mümkün.

Özellikle kupa kasarken dışarıda olan köy binalarına saldırıp kupa kasan kişiler tesla tuzağına yakalanabilirler, bu uygulama ile gizli tüm birimleri görebilirsiniz. Buna tesladan tutup, bomba, büyük bomba, hava bombaları, güdümlü füzeler de dahildir. Bu özellik sadece normal olarak aradığınız savaşlarda çalışır klan savaşlarında çalışmaz. Clash of Clans bunu engellemiştir. Gizli birimler ancak saldırdığınız anda görünür. Bana göre gizli birimler klan savaşın da pek işe yaramaz. Özellikle de üst seviyelerde.

Çok sevilen ve genellikle de bu yüzden kullanılan bir özelliği daha var. Aslında bir çok özelliği var. Bu özellik de karantina şeklinde birine saldırabilmeniz. Mesela klandaki bir kişiye ve ya klan savaşında düşman üssüne karantina biçimde saldırarak test edebilir ve teknik geliştirebilirsiniz. Bu özellik normal saldırı gibi sayılmaz. Altın gelmez, kupa gelmez ve gitmez sadece deneme ve strateji geliştirme amaçlıdır. Ayrıca kendi klan keleniz de ne çıkmasını istiyorsanız bunuda belirtiyorsunuz, büyü olarak ne kullanılacak ise, hangi birimlerin envanterde bulunmasını istiyorsanız bunu yazmanız yeterli. Tabi ki düşman kalesine de istediğiniz birimi koyabilirsiniz. Hem de istediğiniz seviyede. Bunun için ziyaret et butonu ile köyü görüntülemeye çalışmanız yeter. Zaten o görüntüleme olarak değilde saldırı modundaymış gibi girer. Ama unutmayın gerçek saldırı değildir. Karantina şeklindedir. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Ayrıca modda, diğer kişilerin klan savaşı üssünü kopyalama özelliği, sürekli aktif kalma özelliği (yeterli miktarda RAM varsa ve programı kapatmadığınız sürece oyundan asla çıkmaz ve bu nedenle asla saldırı almazsınız.

Ayrıca, sadece Clash of Clans için mod yapılmamıştır. Asphalt8, Fallout Shelter gibi bir çok uygulamada mod vardır. Cihazınızda yüklü uygulamalar için bir mod var ise uygulamayı açtığınız da bunu belirtir.

Yer: Silivri, Silivri/İstanbul, Türkiye